2.3.07

Boller i ogn

Ja, forhåpentligvis blir det det ittekvert!
Nei, ikkje i MIN bolle-ogn-mage, men i min Grepa-komfyr... Probleme e bare at mine bolleoppskrifte ikkje e så veldig smakfodle...
Kan någen hjelpa meg?
En viss fare for at eg får et kåne-stempel når eg bruge bloggen min t å innhenta oppskrifter, men d får så ver.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Eg har kje baka boller si eg va gravid med forrige sønn! Altså 4 år si!! Men siden eg nå er gravid.. tenkte eg at eg sko baka litt... bør vel klara å få te en bollebakst kvar gong eg er gravid :-)
Lykke til med oppskrifter..

Anonym sa...

GO oppskrift ja!!
75 gr smør
5 dl melk
125 gr melis
50 gr gjær
1-2 egg
750 gr hvetemel
Kok opp smør, melk og melis. Avkjøl til 37-40 gr. Rør ut gjæren og visp i egga. Elt vel å lenge i kjøkkenmaskin og husk å etterheve LENGE!! Stekes på 225 gr te di e fine å lyse brune=)
LYKKE TE! Desse e supre!

Reier sa...

Visste at viss nogen kom te å svara på denne, så måtte d bli Ellen.

Inger Line sa...

Tuusen takk, Ellen!!! Glede meg t å prøva ut oppskriftå:)

Og Annette: Gratulera!!

Inger Line sa...

Takk, Klaus! Ska prøva begge to oppskriftene:)

Inger Line sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Eg kan ikkje gi deg någen oppskrift, men kan godt komme å smake.. Hehe

Anonym sa...

He du prøva posen Møllerens boller på 1-2-3. Kanon. Tilsett vatn og gjær og vips så er d blitt deig til 20 bollar. Bakes ut med d same og etterheves leeenge på komfyren mens ugnen står på. Idiotsikkert og man slipp å veia og måla så mykje. Et minus e kanskje stor smak av kardemomme (for nokon).