14.11.09

Det oppgraderes

Som gjestehusbestyrer er jeg plutselig blitt ansvarlig for en større oppussing på gjestehuset vårt. Tidligere har to og to rom delt på hvert sitt bad. Nå skal imidlertid hvert rom få hvert sitt bad. Dette gjøres ved at eksisterende bad blir delt i to på tvers, og inngangsdørene til de to rommene flyttes.

Jobben skal gjøres på i underkant av tre uker. Dermed er det for tiden konstant aktivitet blant fundiene (les: håndverkerne) på gjestehuset. På bildet til venstre er dagens utsikt fra rom 4, den såkalte "suiten".




Følgende informasjon blir muligens for spesielt interesserte som kjenner gjestehuset slik det var: Over til venstre ser du restene av den gamle dusjen. Dette blir badet til rom 4, mens bildet i midten viser utsikten fra rom 3 og inn på tilhørende bad - der klesskapet stod tidligere. Til høyre er den nye inngangen til rom 3, en ganske annen løsning enn tidligere. Du skimter såvidt inngangen til kjøkkenet i nedre venstre hjørne av bildet.


Det siste bildet er tatt andre veien og er dermed dagens utsikt fra rom 3 - mot dørene til det nye badet (venstre) og mot stua (høyre).

Fra desember er det dermed andre tilstander på gjestehuset vårt. Velkommen til et nytt og bedre (og dyrere...) gjestehus!

1 kommentar:

Anonym sa...

Dere er jammen gode! Ser ut som Block Wathne har gitt dere noen bra ideer - . Lykke til med strevet og resultatet! Hilsen noen av de siste gjestene i det "gamle" gjestehuset; Gerd og Asbjørn