1.1.08

Det nya året

Godt nytt år! Lese på nettet om "marerittnatten" o.l... For håpa kvelden blei bra for dei fleste av dåkk:) Feiringen her foregjekk på terrassen vår, med grilla gaselle på menyen. Me va vel 14 tilstede. Hanna sov godt gjønå heile kvelden. Afrikanarane e goe å feira, sjøl uten fyrverkeri for millionar:) Her banke dei på det dei har, rope og synge. Hærligt!

Me har hatt tri goe vege samen med mamma og pappa. Har vore møje her i Arusha, men og ei langhelg t Haydom og Marit og Leif Thingbø i Katesh. Planen vidare va Nairobi på fredag og safari i Masai Mara frå lørdag, men pga uroen i Kenya må me nok avlysa det. Så får me sjå koss me får sendt besøket heim.. Me har foreløpig forbud om å reisa inn i landet.
Du kan godt ver me å be for Kenya!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for (lenge siden) sist, og godt nytt år!

Jeg hadde en oppsiktsvekkende, morsom onversasjon med din far på Skype før de reiste ut for å besøke dere. Jeg lo en lang stund etterpå - stakkar, han må ha tenkt sitt om denne karen han var med på å sende til Mongolia!
Ellers har dere det bra forstår jeg, men mangler snø og kulde? Vi kan hjelpe dere med det siste, men ønsker å beholde det lille vi har av snø for oss selv. Ellers er sikkert støv og sand bra nok for dere, blandet med varme og svette?

Inger Line sa...

Ja, me har ledd godt av skype-samtalen dåkkas, Gjermund! Og ja, me hadde trengt litt kaldare ver... Men d blei nå jul uansett! Håbe alt e bra m dåkk!

Anonym sa...

Flotte bilder! Nesten som eg har hatt ei lita rundreise saman med dåkke!
Og så Hanna som er blitt så flink å gå!!!

Anonym sa...

Hei Inger Line.
Utrolig kjekt å se bilder fra jula deres. Selv om jeg fikk litt mere sommerfølelse av å se de da:) Men Pepperkakehuset hjalp på. Flinkere enn oss for her har det ikke vært noe sånt i år! Men du må ha en utrolig kjekk bursdag i dag:) Bursdagsklemmer.

Anonym sa...

Gratulera med dagen! Så bra å hørra at dåkka trives der nere i varmare strøg :-)
Her e der snø å kaldt..
Håbe 2008 blir et strålannes år for dåkke i Tanzania.

Anonym sa...

Ja, nå e me nå egentlig komme et godt stykke inn i dette året og... Vente spent på stadig nye oppdateringer og bilder :)
Så må dåkke ha ei goe helg så lenge!

Anonym sa...

Inger Line; kommer du på en kopp kaffi snart? Savner deg..